Menu

Nettipokerissa taito ratkaisee enemmän kuin onni

19 syyskuun, 2017 - Oppaat
Nettipokerissa taito ratkaisee enemmän kuin onni

Nettipokeri on noussut hyvin suosituksi pelimuodoksi 2000-luvun alusta lähtien. Tämä on siitä erilainen rahapeli sillä nettipokerissa taidolla on enemmän merkitystä kuin tuurilla. Kuuluisat nettipokeriammattilaiset ovat harjoitelleet vuosia ja sinnikkäällä oppimisella ja kärsivällisyydellä edenneet peliammattilaisiksi. Jos haaveilet tekeväsi pokerista ammatin, panosta harjoitteluun ja opiskeluun.

Miten voittaa nettipokerissa?

Kuten jo aikaisemmin mainittiin harjoittele, harjoittele ja harjoittele lisää. Tämäkään ei vielä riitä sillä tärkeämpää kuin harjoittelu eli pelaaminen on nettipokerin opiskelu. Yksittäisen jaon voi määrätä sattuma, mutta pidemmällä aikavälillä kokeneen ja taitavan pelaajan pelikassaan jää enemmän rahaa kuin aloittelijan. Et ole koskaan valmis ja joka päivä voit oppia uutta. Onni on vain yksi osatekijä suuressa kokonaisuudessa. Kokonaisuuteen mahtuu monta muutakin osa-aluetta kuten pokeristrategia, henkinen peli, kassanhallinta, vastapelaajien tunteminen, monen pelimuodon osaaminen ja se pieni tekijä eli onni.

Nettipokeri eroaa hieman casinolla pelattavasta pokerista. Pelaaminen on nopeampaa sillä kortteja ei jaeta fyysisesti ja pelivuorolla aika on rajoitettu. Muiden pelaajien vinkkejä et voi lukea niin kuin livepeleissä, mutta et kuitenkaan täysin pelaa ilman nettipokerin tellejä. Yksi yleinen telli on nopea sökötys. Jos nettipokerissa pelaaja sököttää välittömästi, luultavasti hän on auto-check-modella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit varastaa potin helposti kohtuullisen kokoisella panostuksella. Ole kuitenkin varovainen sillä osa pelaajista myös käyttää tätä telliä sinua vastaan. Tilanteessa kun joku pelaajista panostaa nopeasti, on lähes aina tarkoitus pelotella sinua. Tämän on tarkoitus osoittaa voimaa vastustajalle ja on pelottava taktiikka. Opettele muiden pelaajien panostuksen kaavat. Kiinnitä ertiyisesti huomiota siihen, miten aggressiivinen pelaaja panostaa ässällä verrattuna jos kyseessä on jätkä. Useimmat pelaajat eivät edes tiedä, että he antavat nettitellejä ja ne jotka tietävät eivät välitä siitä. Seuraa peliä ja opi muiden pelaajien pelitapa.

Nettipokerin ehdoton hienous on se, että voit pelata missä vain ja koska tahansa. Et ole sidottu aikaan etkä paikkaan. Pelaaminen onnistuu hyvin niin Android-, Applen- ja Microsoftin mobiililaitteilla. Mobiililaitteilla pääset helposti pelaamaan nettipokerin ylivoimaisesti suosituinta Texas Hold’em turnausta tai käteispeliä.

Lisää vinkkejä voit lukea yle.fi:n haastattelusta.